CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, September 13, 2009

Dugaan puasa menjelang raye..

Minggu ni merupakan minggu yang memenatkan...
kenapa penat???kalau nak tau minggu ni aku dok kemas umah
kan da nak raye...tapi kali ni bukan satu tapi dua buah rumah kene kemas..
Walaupun penat tapi menyeronokkan...terasa nak raya..
tapi rasa sunyi gak coz tak ramai yang balik...cuma aku n sister n makngah jer..
dulu ader my cousin ecah tapi tahun ni dia takde la...nun jauh di ireland...
ape pun raye tetap raye chayokk!!! (chewah hehehe)

Nantikan post terbaru raye nanti...(x sabar nak pakai baju baru)

wat semua yang membaca blog ini
saya ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...

wat ABE jangan lupa janji 2 hehehe

4 comments:

miszemie said...

x sabar mau makan sate ibunda kamoo. huhu...
aii ngidam ni...

maziah said...

x sabar...tapi kene tulun cucuk ye...
senarai tukang cucuk telah disediakan n diketuai oleh chef sarmiah...
siapkan angkatan tentera anda wahwahwah...
jangan marah nanti batal pose huhuhu

miszemie said...

AISEH...
ai balik keratong dlu.. camno yo..?
xpe la.. nnti aii balik.. aii tukang kipas la yer.. heheh..
aii x marah pn.. sejak ai nk jdi ibu ni.. ai murah senyuman.. huhuuu

maziah said...

x best la x dapat join kami di pagi raye..
jadi tukang kipas ke abang yang tulun kipas??
...
awak 2 bukan sejak nak jadi ibu jer asyik tersengih tapi dari zaman dolu2 lagi memang gitu...
welll x sabar nak balik kampung nie...
hari ni da balik da...jangan jealous ye...hehehe

Post a Comment